Ervaringen van anderen

Hieronder staan enkele korte reacties van mensen die door White Magic geholpen werden.

 • Onze kat teruggevonden

  We hebben twee katten. De jonste van de twee, Meggie, is nog maar een kleine kitten. Ze is drie weken bij ons in huis en is nog nooit buiten geweest. Gisteren konden we haar niet vinden.

  Eerst dachten we dat ze buiten was geglipt. Het begon buiten al donker te worden. We zochten in de tuin en in de straat voor het huis, maar de kleine kat was niet te vinden.

  Toen we terug binnen waren hoorden we haar een paar keer miauwen. Het leek van de keuken te komen. Dan was het een tijdje stil. Dan volgde weer een miauw, maar deze keer leek hij uit de berging te komen. En weer een tijdje later leek het alsof het geluid uit de living kwam. We dachten dat de kat onder huis zat, want we hebben een kruipkelder.

  Nadat we tevergeefs in de kruipkelder gezocht hadden besloten om de kat via White Magic te zoeken. Van Meggie zelf kregen we door: "Ik zit in de keuken bij de wasbak". Toen we in de keuken keken in de kast onder de wasbak zagen we de kat niet. Opnieuw in gesprek gegaan met Meggie voor meer details. Toen kregen we door: "Ik zit daar wel, bij de afvoer". In de kast onder wasbak staat een vuilnisbakje. Daarachter zit de afvoer. Toen we de vuilnisbak uit de kast haalde om de afvoer beter te zien zagen we dat er een spleet tussen de muur en de bodem van de kast is.

  Nu hoorden we miauwen vanuit deze opening. Met de zaklamp schenen we in de opening en plots kwam het hoofdje van onze kleine kitten uit de opening piepen. Even later kon ze er zelf weer uit kruipen. Meggie had dus vast gezeten onder de ingebouwde kast van de keuken.

  Zonder direct contact met Meggie zouden we lang moeten zoeken voor we haar daar zouden vinden.

 • Contact met overledene

  Samen met mijn dochter ging ik naar White Magic voor een waarzeg sessie. Via de pendel kwam er een naam door: Thomas.

  De naam zei me niets, maar mijn dochter begon plots te wenen.

  Mijn dochter is deel van een tweeling. Haar broer is bij de geboorte overleden. We hebben hem nooit een naam gegeven. Mijn dochter zei dat Thomas de naam is die ze aan haar broer heeft gegeven.

  Ze heeft dat nooit eerder tegen iemand gezegd, zelfs niet tegen mij.

  Via de pendel konden we praten met Thomas. Hij is altijd dicht bij zijn zus gebleven, en ze kan hem altijd om hulp vragen.